Bilgi Merkezi - Taylor & Francis EKUAL Bilgi Portalını Keşfedin!!!

Bilgi Merkezi

Taylor & Francis EKUAL Bilgi Portalını Keşfedin!!!

Üyesi olduğumuz TÜBİTAK EKUAL kapsamında erişimimiz olan Taylor & Francis Online ile ilgili 2 milyondan fazla makaleye erişimi olduğunu biliyor muydunuz?

Aşağıdakiler dahil olmak üzere, öğrencilere ve araştırmacılara sunulan kaynakları keşfetmek ve kütüphanecilere yönelik destek materyalleri bulmak için EKUAL üye kurumlarındaki kullanıcılara özel hazırlanmış çevrimiçi portalını ziyaret ediniz.

1) 1997'den beri yayınlanan Taylor & Francis içeriğine erişim.*

2) Keşif kılavuzumuz ve uzaktan erişim seçenekleri de dahil olmak üzere kütüphaneciler için bilgiler.

3) Araştırma Etkisini ve EKUAL üyesi kurumlar tarafından en çok alıntı yapılan içeriği gözden geçirmek için bir bölüm.

4) Erken ve orta kariyer evresi öğrenimine ve daha fazlası için hazırlanmış Ücretsiz Öğrenme Programları.

5) Yazarlar için araştırmanızı nasıl yayınlayacağınıza, etkisini nasıl artıracağınıza ve profilinizi nasıl oluşturacağınıza dair kaynaklar.

Yukarıdaki tüm bilgilere erişim için EKUAL Bilgi Portalını ziyaret ediniz.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi