Bilgi Merkezi - Seminer | Yeditepe Üniversitesi-Springer Nature Yazar Çalıştayı

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK

WEB SEMİNERLERİ 39

(Yeditepe Üniversitesi-Springer Nature Yazar Çalıştayı)

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak özel olarak Yeditepe Üniversitesi için düzenlenecek olan online Springer Nature Yazar Çalıştayı’nda sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Çalıştay Tarihi: 16 Kasım 2020

Saat: 16:00-17:30

Katılım Linki için tıklayınız

Çalıştay İçeriği:

Uluslararası dergilerde yayın yapmak için izlenmesi gereken yolları konu aldığımız çalıştayımız; akademisyenlere, doktora öğrencilerine, yüksek lisans öğrencilerine ve akademik kariyer planı yapan lisans öğrencilerine yönelik olacaktır.

Yazar Çalıştayımızda aşağıdaki başlıkları içerecek şekilde detaylar aktarılacaktır.

1) Neden Yayın Yapıyoruz?

2) Etkili Yazım

3) Manuscript Hazırlama (Makale hazırlama)

4) Dergi Seçimi

5) Başvuru Yapma

* Kayıt yaptırdıktan sonra webinar katılım bilgisini içeren bir onaylama maili tarafınıza iletilecektir..

Sistem gereksinimlerini görüntülemek için tıklayınız

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi