Bilgi Merkezi - Sanal Konferans | ENAGO:" SEE THE FUTURE"

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK - 41

ENAGO:" SEE THE FUTURE" SANAL KONFERANSI

17 -18 Kasım 2020

*Nobel Ödüllü Sir Richard J.Roberts Sanal Konferansta Sizlerle

Enago'nun Nobel Ödüllü Sir Richard J. Roberts ile araştırma ve yayın endüstrisinden diğer bazı aydınları bir araya getirecek olan "See The Future " sanal konferansına davetlisiniz.

Başlıca Konular:

*Nobel Ödüllü Sir Richard J. Roberts, mevcut neslin Nobel Ödülü kazanması için ne gerektiğini ve alanı değiştiren araştırmanın ne anlama geldiğini tartışıyor.

*Harvard Üniversitesi'nin salgın sırasında Araştırma Ofisi’ni nasıl yönettiğini öğrenin. Dünyanın en iyi üniversitesi, Harvard Üniversitesi Baş Araştırma Sorumlusu Ara Tahmassian tarafından bir vaka çalışması.

*QS'nin Kurucusu ve CEO'su Nunzio Quacquarelli'nin 2022'de yüksek öğrenimin nasıl olacağı hakkındaki konuşmasını dinleyin.

Sanal konferans programı; bir açılış oturumu, canlı web seminerleri, panel tartışmaları, çevrimiçi sunumlar, araştırma eğitimi ve yayıncılık sektörlerindeki en iyi profesyonellerle etkileşimli soru-cevap oturumları içerir.

Mevcut ekonomik durum ve bilginin yayılmasının devam etmesi gerektiği gerçeği göz önünde bulundurularak ücretsiz ve 'herkese açık' bir etkinlik olacaktır.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

Yeditepe Üniversitesi