Bilgi Merkezi - Online Seminer | Journal Publishing with World Scientific

Konuşmacı: Dr. Ng Yan Hong

Tarih: 18 Aralık 2020, Cuma

Saat: 11:00

Kayıt için lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklayın:

Dr. Ng Yan Hong

Editör, World Scientific Publishing

Bilgisayar Bilimleri, Mühendislik ve Çevre Bilimleri Bölüm Başkanı; WSPC'de Dergi Ekibinin gelişimini ve yönetimini denetlemek. Singapur'a dönmeden önce Londra'daki Imperial College'da öğretim görevlisiydi. Doktora derecesini Bilgisayar Mimarisi alanında almıştır, araştırma alanları Makine Öğrenimi, Karar Destek Sistemleri ve Kanıta Dayalı Tıptır.

World Scientific Publishing (WSP)

World Scientific Publishing, 1981 yılında küçük bir ofiste yalnızca beş çalışanıyla kuruldu. Bugün, şirket Singapur'daki genel merkezinde 200 ve dünya çapında 450 personel istihdam etmektedir. New Jersey, Londra, Münih, Cenevre, Tokyo, Hong Kong, Taipei, Pekin, Şangay, Tianjin ve Chennai'de ofisleri bulunmaktadır. Otuz yıl içinde, kendisini dünyanın önde gelen akademik ve profesyonel yayıncılarından biri haline getirdi. WSP, yılda 600'den fazla yeni başlık ve çeşitli alanlarda 140'tan fazla dergi yayınlamaktadır. World Scientific 12.000'den fazla başlık yayınladı. Kitaplarının çoğu, Harvard Üniversitesi, California Teknoloji Enstitüsü, Stanford Üniversitesi ve Princeton Üniversitesi gibi tanınmış kurumlar tarafından benimsenen tavsiye edilen metinlerdir. Şirket, 1980'lerden beri en çok satan kitapların üretiminde birçok Nobel ödüllü ile işbirliği yaptı. Birçoğu editör danışmanlarımız ve kitap serisi editörlerimiz olarak hizmet verirken, diğerleri dergilerimize makaleler ve araştırma makaleleri ile katkıda bulunmuştur.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi