Bilgi Merkezi - Online Eğitim | Enago Learning

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak Enago Learning - Araştırmacı Becerilerinizi Geliştirin platformuna 3 ay süresince ücretsiz erişim imkanı sunulmaktadır.

Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı Adı: Enago Learning - Araştırmacı Becerilerinizi Geliştirin

Veri Tabanı İçerik Bilgisi:

Enago Learn (www.enago.com/learn) hükümetleri, akademik kurumları, araştırmacıları, yayınlanan araştırma çıktılarının miktarı ve kalitesinde büyümeyi teşvik etmek için geliştirilmiş kapsamlı bir çevrimiçi yazar eğitim programıdır.

Enago Learning temel özellikleri:

Enago Learn sizlere yayıncılıktaki en iyi uygulamaları, süreçleri ve eğilimleri ele alan 15'ten fazla kurs içeren yapılandırılmış bir program sunar..

• 20 yıldan fazla eğitmen deneyimi
  • Yayıncılık uzmanlarına erişim ve Soru-Cevap
  • Kurs bitiminde sertifika
  • Esnek, kendi hızınızda ve değerlendirilmiş kurslar
  • Enago Learn için altyapıdan bağımsız kurulum
  • Her derste ilerleme gösteren öğrenciler için kişiselleştirilmiş gösterge tablosu

ENAGO LEARNING KAYIT İÇİN DETAYLAR:

Adım 1: Tarayıcınızda https://enago-academy.thinkific.com/bundles/enago-learn-special-edition-courses adresini açın.

Adım 2: ‘Enroll Now’ a tıklayın e-posta kimliği ve şifre ile oturum açın.

Adım 3: “Have a Coupon?” a tıklayın.

Adım 4: enagolearn100 kupon kodunu girin ve ‘Enroll Now’a tıklayın.

1. How to Write an Effective Research Paper (Advance course with 8 videos)

2. How to Submit a Journal Article and Get it Published (Advance course with 6 videos)

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi