Bilgi Merkezi - Online Eğitim | ClinicalKey Student Foundation DENTAL ve ClinicalKey Student Foundation

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Covid-19 salgını nedeniyle akademik çalışmalarını uzaktan sürdüren kullanıcılarımızın veri tabanlarının kullanımlarına ilişkin ihtiyaç devam etmektedir. Bu bağlamda aboneliğimiz olan ClinicalKey Student Foundation DENTAL ve ClinicalKey Student Foundation veri tabanlarının içerikleri ve platform kullanımına dair bilgi paylaşabilmek adına aşağıda belirtilen tarihte online eğitim düzenlenecektir. Bilgi Merkezi olarak sizinle paylaşmak istedik.

13 Mayıs 2020 Çarşamba

Oturum Saati: 14:30 - KAYIT OL

Not: Zoom oturumuna katılım için kurumsal e-posta adresinizle kayıt oluşturunuz. Kişisel e-postanız ile kayıt yapıyorsanız soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.

*Eğitim dili İngilizce olacaktır.

Webinar Hakkında:

Elsevier’den bir ürün uzmanı sorularınızı cevaplayacaktır.

Öğrenciler için: Kayıt yapma / ”Akıllı Arama”yı kullanma / notlar oluşturma ve arkadaşlarınızla paylaşma / çalışma kartları oluşturma ve daha fazlası.

Fakülte için: Müfredatınızın çevrimiçi olarak iletilmesinde yardımcı olma / ürettiğiniz kaynaklarda imajların telif hakkı ihlali olmaksızın kullanılabilirliği /içerik linklerini sunumlarınıza ekleme / Learning Management System (LMS)’inize içerik linklerini yerleştirme / öğrencilerinize okuma ödevleri ataması yapma ve daha fazlası.

Web oturumuna nasıl katılabilirsiniz?

1. Yukarıdaki link ile kayıt olduktan sonra, oturuma katılımınızı sağlayacak olan bir onaylama maili alacaksınız.
  2. Mail içerisindeki Click here to join (test-link) linkine tıklayarak oturuma katılabilirsiniz.
  3. PC, Mac, Linux, iOS or Android işletim sistemleri üzerinden katılabilirsiniz. İlgili pencere internet tarayıcınızda otomatik olarak açılacaktır. Eğer Zoom uygulamasını indirmediyseniz ‘Cancel’a basınız ve sonra ‘Join from your browser’ tuşuna basarak oturuma katılabilirsiniz.

“Elsevier ClinicalKey Student Foundation” içerik listesi için tıklayınız.

* 250 + kitap

* 40 uzmanlık alanı

* 85.000 + imaj

* 850+ video

* 1500 + hızlı erişilebilen özet bilgiler

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi