Bilgi Merkezi - Online Eğitim | American Psychological Association (APA) Veri Tabanları

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak Ebsco firması sizleri psikoloji alanındaki “American Psychological Association (APA) veri tabanları (PsycInfo, PsycBooks, PsycExtra, PsycTests ve PsycTherapy)” başlıklı çevrimiçi eğitime davet ediyor.

Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Çevrimiçi Eğitim Gün ve Saati

Eğitim Günü: 17 Nisan 2020 Cuma

Eğitim Saati: 13:30-14:30

Kayıt ve katılım linki için tıklayınız

Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz.

Eğitim İçeriği:

• 600’lere kadar uzanan milyonlarca bibliyografik kayıt
  • Dissertation Abstracts International tarafından seçilmiş tezler
  • Konferans sunumları, bültenler, raporlar, bilgilendirme broşürleri ve monograflar
  • Testler ve değerlendirmeler
  • Terapi videoları