Bilgi Merkezi - Lexpera Veri Tabanı | Kampüs Dışı Erişim

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Bilgi Merkezinin aboneliği bulunan içeriğinde mevzuat, içtihat, sözleşme örnekleri, tam metin hukuk kitapları, makaleler ve madde yorumları gibi literatür kaynaklarının olduğu kapsamlı bir hukuk bilgi sistemidir. Kapsam: Güncel Mevzuat, İçtihat, Tam metin hukuk kitapları, makaleler, tezler, kanun yorumları ve bibliyografik bilgiler, Sözleşme, Dilekçe, Hukuki Yazışma, Değişik İş Kararı, Gerekçeli Mahkeme Kararı ve Tensip Tutanağı örnekleri yer alan LEXPERA veri tabanına kampüs dışı erişim için uygulamanız gereken adımlar aşağıda bilginize sunulmaktadır.

Lexpera veri tabanına kampüs dışı erişimde yeni bir sistem geliştirilmiştir. Bu sisteme göre https://www.lexpera.com.tr/kutuphane-girisi/yeditepe-universitesi-kutuphanesi adresine giriş yaptıktan sonra "yeditepe.edu.tr" uzantılı e-posta adresinizi forma girerek sisteme herhangi bir proxy bağlantısı kullanmadan kampüs dışından erişim sağlayabileceksiniz.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi