Bilgi Merkezi - IEEE Türkiye Eğitim Serisi

Akademik Araştırma Serüvenine Yolculuk

IEEE Türkiye Eğitim Serisi

IEEE Müşteri Hizmetleri Müdürü Eszter Lukacs‘ın sunumuyla, IEEE ile araştırma yapmanın avantajlarını ve yollarını keşfedebileceğiniz 3 günlük (4-5-6 Ekim 2022) eğitim serisine kıymetli hocalarımızın ve öğrencilerinin katılımlarını bekliyoruz.

Bu web semineri ile birlikte;

I. Oturum 04 Ekim Salı, 15.00

Yüksek lisans ve akademisyenlere yönelik olarak, IEEE kaynakları ile "Tez Konunuzu Nasıl Bulursunuz?" sorusuna cevap arayacağız.

II. Oturum 05 Ekim Çarşamba 16.00

Genç mühendislerin ve teknik profesyonellerin, IEEE Xplore için gelişmiş arama tekniklerini keşfetmelerine yönelik olacaktır.

III. Oturum 06 Ekim Perşembe, 15.00

“IEEE Xplore ile Patent Arama Nasıl Yapılmalıdır?” sorusuna yönelerek, patent araştırmaları için IEEE Xplore' un nasıl etkin kullanılacağı incelenecektir.

Kayıt için tıklayınız.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi