Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | Building Types Online

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL…

Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı: Building Types Online

Erişim Bitiş Tarihi: 30.11.2020

Erişim Linki için tıklayınız

İçerik Bilgisi:

Building Types Online okul, kütüphane, müze hastane, konut, ofis ve endüstriyel binalar gibi farklı yapı çeşitlerini inceleyen ve içerisinde 6000 mimari çizim, 2500 fotoğraf, 1200’den fazla örnek vaka çalışması ve 160’dan fazla konu bazlı makale içeren bir kaynaktır.

Yeni İçerikler

2020-2021 yıllarında eklenecek yeni içerikler ve yapı çeşitleri arasında üniversiteler, oteller, spor binaları (stadyumlar) ile Almanya’nın önde gelen mimarlık dergisi Bauwelt’ten eklenecek içerikler ve de özellikle University of Braunschweig ile Charité Hospital Berlin in 3 yıllık bir araştırması sonucu oluşturulan ve hastanelerde enfeksiyonel hastalıkların yayılımını düşürecek ve kontrol altına alınmasını sağlayacak hasta odalarının dizaynı yer almaktadır.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Değerlendirme Formu İçin Tıklayınız

Yeditepe Üniversitesi