Bilgi Merkezi - Deneme Erişimi ve Çevrimiçi Eğitim | IEEE eLearning Library

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak IEEE eLearning Library veri tabanını 30 Haziran 2020 tarihine kadar ücretsiz erişim imkanı sunulmaktadır. Ayrıca firma tarafından 08 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 17:30’da IEEE eLearning (e-Öğrenme) paketlerinin kullanımı, teknik ve örnekleri hakkında çevrimiçi web semineri düzenlenecektir.

Eğitime katılım için kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Kayıt linki için tıklayınız

Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı Adı: IEEE eLearning Library

Erişim Bitiş Tarihi: 30 Haziran 2020

KAMPÜS DIŞINDAN ERİŞİM DETAYLARI:

https://ieeexplore-ieee-org.lproxy.yeditepe.edu.tr/Xplore/home.jsp linkine tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan Kampüs dışı erişim sayfasında yer alan Kullanıcı adı ve şifre alanına OBS kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazınız. Sonrasında IEEE veri tabanının ana sayfasına yönlendirileceksiniz. Sayfanın sol kısmındaki browse alanına tıklayarak “courses” seçiniz.

Veri Tabanı İçerik Bilgisi:

Mühendislik alanında ileri teknolojiler için çeşitli konularda 750’den fazla eğitim/kurs paketleri sunar.

Bu Eğitim Paketleri mühendislik ve araştırma teknolojilerinin geniş bir sahasında tanınan uzmanlar tarafından verilmektedir.

IEEE Xplore Dijital Kütüphanesi aracılığıyla sunulan yüzlerce çevrimiçi mühendislik ve teknoloji dersi ile öğrenciler alanlarındaki önde gelen uzmanlardan öğrenebilirler. Yapay Zeka, Blockchain, 5G, Otonom Araçlar, IoT, Siber Güvenlik ve çok daha fazlasını sunan birçok konuyu keşfedin. Bu kurslar, internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan erişilebilir ve öğrencilerin mekandan bağımsız olarak öğrenmelerini sürdürmelerini kolaylaştırır.

Sağladığı Sertifikalar

CEUs (Continuing Education Units):

Kişinin katılımını resmi bir biçimde ölçen bir birimdir. IEEE eLearning Library derlemelerini başarı ile bitirenler bu belgeyi kazanır.

PDHs (Professional Development Hours):

Profesyonel Mühendislik ve Mimarlık alanlarında yüksek kalitede online eğitim programları ve Sertifikasyon sağlayan uluslararası bir kuruluştur.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi