Bilgi Merkezi - Akademik Araştırma Serüvenine Yolculuk Web Seminerleri Serisi - 2 | Web of Science Researcher ID & Publons

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK WEB SEMİNERLERİ SERİSİ - 2

(Web of Science Researcher ID & Publons)

Covid-19 salgını nedeniyle akademik çalışmalarını uzaktan sürdüren kullanıcılarımızın veri tabanlarının kullanımlarına ilişkin ihtiyaç devam etmektedir. Bu bağlamda TÜBİTAK kapsamında aboneliğimiz olan WEB OF SCIENCE platformuna dair bilgi paylaşabilmek adına aşağıda belirtilen tarihte online eğitim düzenlenecektir. Bilgi Merkezi olarak sizinle paylaşmak istedik.

Web of Science Researcher ID & Publons

20 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat 11:00’da çevrimiçi gerçekleştirilecek ve eğitim dili Türkçe olacak “Web of Science Researcher ID & Publons” eğitimine sizleri davet etmek isteriz.

Kayıt ve katılım için tıklayınız.

*Kayıt ve katılım için ilgili linke tıklayınız ve sayfanın en altında bulunan register butonundan kayıt oluşturunuz.

Katılımcılar aşağıdaki bilgileri edinmiş olacaktır;

• Web of Science Profili ve Web of Science Researcher ID,
  • Publons- hakem değerlendirmelerini ekleme,
  • Publons- yayın ekleme,
  • Web of Science Researcher ID- ORCID entegrasyonu.

Kimler için:

• Akademisyenler, Araştırmacılar
  • Kütüphaneler
  • Lisansüstü ve Doktora Öğrencileri

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi