BiGG Cube Incubation 2022 / 2 Yeşil Büyüme Çağrısı Tanıtım Etkinliği

bgg

İklim değişikliği ile mücadele kapsamında, Türkiye ekonomisi ve sanayisinin yeşil dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla 2022-2 BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açıldı. Tematik alanda açılan ikinci BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı; Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan Yeşil Mutabakat Eylem Planı ve 15 Temmuz 2021 tarihinde Yeşil Mutabakat Eylem Planına yönelik olarak yayınlanan 2021/15 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda hazırlandı.

Yeditepe Üniversitesi'nin Teknopark İstanbul işbirliği ile uygulayıcı kuruluş olduğu BiGG Cube Incubation Yeşil Büyüme Çağrısının tanıtım etkinliği 22 Haziran 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız.

Girişimcilere 450.000 TL'ye kadar hibe imkanı sağlanan BiGG Cube Incubation Programı;

• 7/24 Ücretsiz Ofis Kullanımı,
  • Şirket Kuruluş Masrafı Karşılanması,
  • BiGG Mevcut Durum Analizi,
  • BiGG Mevcut Stratejik Durum Analizi,
  • Girişimcilik Yeteneği Ölçümlendirme,
  • İş Fikri Doğrulama Çalışmaları,
  • Teknopark İstanbul Firmaları ile Eşleştirme Çalışmaları,
  • TTO ve Teknodestek Kapsamında Patent Desteği,
  • Ekip Kurma ve Yönetme Eğitimi,
  • Mentorluk ve Danışmanlık,
  • Sosyal Yaşam Alanları,
  • Showroom / Ürün Sergileme Alanı,
  • Montaj Atölyesi ve,
  • Islak/Kuru Laboratuvar ve Temiz Oda gibi

destekleri BiGG girişimcilerinin hizmetine sunarak, girişimcileri TÜBİTAK BiGG Programının 2. aşamasına hazırlıyor.

Sorularınız için 7tepeyenifikir@yeditepe.edu.tr e-posta adresinden Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (YUTTO) ile iletişime geçebilirsiniz.