Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Beyin’20’ etkinliği kapılarını öğrencilere açtı. Sektörün lider firmalarından üst düzey yöneticilerin tecrübelerini öğrencilerle paylaşacağı etkinlik öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.
Basın Yansımaları: dha.com.tr | mynet.com | dailymotion.com |
Yeditepe Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Yeditepe Üniversitesi Sistem Mühendisliği Topluluğu (YUSES) Kulübü, bu yıl on ikicisini düzenledikleri ‘Beyin’20’ etkinliğiyle öğrenciler ve çeşitli firmalardan üst düzey yöneticileri bir araya getiriyor. ‘Yarına Bugünden Başla’ sloganıyla organize edilen etkinlikte katılımcılar, öğrencilere gelecekte başarılı olmayı ve hedeflere nasıl ulaşılabileceklerini, bunlar için bugünden neler yapmaları gerektiğini anlatacak. Vaka analizi çalışmaları, paneller, kişisel gelişim seminerleri, interaktif yarışmalar gibi etkinlikle desteklenecek olan Beyin’20, üç gün boyunca devam edecek.
Dalan: Beyin Özgür Olursa Çalışır
Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, “Öncelikle tebrik ediyorum. Adı ‘Beyin’ olan bir toplantıda gerçek bir ‘beyin’i konuşmaya davet etmişsiniz. Şeref Kaynar gerçek bir beyindir. Beyin, insanda yer alan en mükemmel organ. Bunu çalıştırırsanız hayatta başarılı olursunuz. Çalıştırmazsanız aşağıya düşersiniz. Başınız hep dik ve temiz olmak istiyorsanız beyninizi çalıştırmak zorundasınız. Ama beyin, ‘özgür beyin’ olursa çalışır. Birinci madde, beyninizi hiç kimseye kiraya vermeyeceksiniz. İkinci madde, hep sorgulayan insan olacaksınız. Sevgili gençler, tecrübe kolay kazanılmıyor. Her tecrübenin bir bedeli var” diye konuştu.