Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni Ziyaret Etti

Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi İletişim Fakültesi Temsilcileri, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ders programı hakkında bilgi almak ve işbirliği olanaklarını saptamak amacıyla 21 Ağustos 2015 tarihinde bir ziyaret gerçekleştirdi. İletişim Fakültesi Dekanlığında, gerçekleşen toplantıda Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi temsilcilerinden oluşan heyeti, Dekanlık adına Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Banu Akdenizli ve Fakülte öğretim elemanları ağırladı. Toplantıdan sonra Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümüne ait stüdyolar, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Laboratuvarları ve Gazetecilik Bölümü Haber Ajansı konuklara gezdirilerek bilgi verildi. Azerbaycan Bakü Üniversitesi Temsilcileri, öğle yemeğinde Kurucu Başkanımız Sayın Bedrettin Dalan ile bir araya geldi.