Aşı için Geri Sayım Başladı

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın, Haber Global televizyonunda Türkiye’nin pandemi ile mücadelesini değerlendirdi.

Tedbirlerin ve sokak kısıtlamalarının son günlerde etkisinin görüldüğüne ve vaka sayılarının düştüğüne işaret eden Prof. Dr. Ahmet Aydın, yakın zamanda yapılacak aşı uygulamalarının da katkısıyla 2021 yılının Nisan-Mayıs aylarında daha rahat bir döneme geçebileceğimizi söyledi. Önümüzdeki yaz aylarında bugünkü kadar sıkı olmasa da yine önlemlerin olduğu bir hayat sürebileceğimizi belirten Prof. Dr. Aydın, “Hepimiz çok bilinçli davranmalıyız. Aşıyı olalım, tedbirlere uyalım, bilinçli olalım, birbirimizi uyaralım” dedi.

Haberin izlemek için tıklayınız.