Almanca, Fransızca ve Rusça Hazırlık Ara Sınav Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

7 Nisan tarihinde yüz yüze yapılacak Almanca, Fransızca ve Rusça Hazırlık Programının Bahar Yarıyılı Ara Sınavı için şehir dışından gelen öğrencilerimiz ihtiyaç duymaları halinde yurtlarımızda misafir edilecektir.

Yurtlarımızda konaklama talebinde bulunacak öğrencilerin aşağıdaki formu en geç 4 Nisan 2021 tarihine kadar doldurması gerekmektedir.

Form için tıklayınız.

ÖĞRENCİ YURTLARINDA KONAKLAMA:

1) İstanbul'da yaşayan öğrencilerimiz ve aileleri yurtlarımızda konaklayamayacaktır.

2) 7 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşecek ara sınava girecek öğrencilerimiz, yurt girişlerini 6 Nisan 2021 tarihinde saat 08.30 itibariyle gerçekleştirebilirler.

3) Yurtlarımızda, öğrencimizin yanında en fazla iki kişi konaklayabilecektir. Öğrencimiz dışında yurtta konaklayacak her kişi için gecelik 100 TL ücret alınacaktır.

4) Yurtlarımızda konaklayacak öğrenci ve aileleri için HES Kodu Sorgulaması yapılacaktır. HES Kodu Sorgulaması Risksiz olan öğrencilerimiz ve aileleri konaklayabileceklerdir.

5) Öğrencilerimizin ve ailelerin en geç 7 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 18.00’e kadar yurttan ayrılmaları gerekmektedir.