Ana içeriğe atla

2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Planımız Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımızın üniversitelerde bahar yarıyılının başlangıcını erteleme kararı ışığında, Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Planımızı, siz sevgili öğrencilerimiz için en verimli olacak şekilde hazırladık.

Üniversitemizde, her kademede, derslere 20 Şubat 2023 tarihinde başlayacağız. Zorunlu haller nedeniyle derslere devam edemeyecek durumda olan öğrencilerimize ise, 6 Mart 2023 tarihine kadar yoklama muafiyeti verilecek.

13-17 Şubat 2023 arasında kampüsümüz tüm birim ve fonksiyonlarıyla hizmet vermeye devam edecek. Akademik birimlerimizin, ihtiyaç duyan öğrenci ve çalışanlarımıza psikososyal destek verebilmek için kampüsümüzde hazır olduğunu bilmenizi istiyoruz. Konuyla ilgili yapacağımız duyuruları da takip etmenizi rica ediyoruz.

13-17 Şubat 2023 arasında staj ve pratik eğitimlerine (Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, İletişim, Sağlık Bilimleri, Fen Edebiyat Fakülteleri ile Meslek Yüksekokul gibi) devam edeceğiz. Zorunlu olarak devam edemeyecek durumda olan öğrencilerimizin eğitimleri Akademik Birimleri tarafından yeniden düzenlenecek.

13-17 Şubat 2023 arasında lisansüstü programlarımız planlı faaliyetlerini (tez sınavı, yeterlik sınavları, tez izleme komiteleri vb gibi) yapabilecekler.

Depremden doğrudan etkilenmiş ve 2022-2023 Bahar Yarıyılında eğitim-öğretime devam edemeyecek durumda olan öğrencilerimizin Akademik Birimlerimize başvurmalarını rica ediyoruz. Bu öğrencilerimizin durumlarını da ayrıca değerlendirerek, kendisi için en uygun planı oluşturacağımızı bilmenizi isteriz.

Depremzedelerimizin yaralarını sarmaya destek olabilmek için, öğrencilerimiz ve çalışanlarımız günlerdir tek yürek oldu. Bir defa daha gördük ki biz çok büyük bir aileyiz. Kampüsümüzdeki yardım toplama ve gönderme çalışmalarında yeralan tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Benzeri görülmemiş bir ruh oluşturdunuz, canla başla çabaladınız. Yardımlarımız devam edecek. Bölgeden bizlere iletilecek ihtiyaçlar, bundan sonra yine hep birlikte yapacağımız çalışmalara yön verecek.

Yeditepe Üniversitesi Rektörlük