2020 Güz Dönemi prePlus Academy Kayıtları

Öğrencilerimizi lisans öğrenimlerine hazırlamak amacıyla oluşturduğumuz prePlus Academy programı kapsamında, öncelikle hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik kodlama, matematik ve kişisel gelişim alanlarında dersler ve seminerlerden oluşan bir sertifika programı sunulmaktadır.

Kayıt olmak isteyen öğrencilerin, 15-18 Ekim tarihleri arasında, ilgili konu başlığına göre aşağıdaki linkler üzerinden kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Forma erişim için “….@std.yeditepe.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarınızı kullanmanız gerekmektedir.

Katılım kontenjanla sınırlıdır.

• Kodlama Dersine Kayıt Formu:

Kodlama dersinin kotası 60 kişidir. Salı günleri 2 grup halinde, bir saat olacak şekilde planlanmıştır.  16:00-17:00 ve 17:00-18:00 saatleri arasında sunulacak dersin, hangi saat aralığına katılacağınız, kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra size iletilecektir.

Dersin hedef kitlesi, sayısal puanla lisans programlarımıza kabul edilen öğrencilerdir.

Bu dersin kotası 60 kişidir. Çarşamba günleri 14:00:16:00 saatleri arasında sunulacaktır.

Dersin hedef kitlesi, eşit ağırlık ve sözel puanlarıyla lisans programlarımıza kabul edilen öğrencilerdir.

• Dönem boyunca farklı kişisel gelişim alanlarında sunulacak seminerler, web sitemiz üzerinden ve kurumsal e-posta hesaplarınıza yapılacak bilgilendirmelerle sizlere duyurulacaktır.
  • prePlus Academy programı kapsamında lisans öğrencilerine yönelik sunulan UNIV 101-prePlus Academy: Kişisel ve Kariyer Gelişim Dersine kayıtlar, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden ders ekleme-bırakma tarihlerinde tamamlanmıştır.

Kayıtlı olduğu kodlama ya da matematik dersine %70 oranında katılım sağlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.

Programda sunulan dersler ve seminerler ücretsiz olup; online olarak Türkçe sunulmaktadır.

PrePlus Academy 2020 Güz Dönemi Programı için tıklayınız.

Sorularınız için iletişim bilgilerimiz:

Bireysel ve Akademik Gelişim Ofisi:
Rektörlük Binası, Giriş Katı, Öğrenci Merkezi
Telefon: 0216 578 0000 (dahili no. 3841-42)
E-posta:
birce.uzun@yeditepe.edu.tr; elzi.menda@yeditepe.edu.tr