2020-2021 Akademik Yılı Yabancı Dil Hazırlık Programları Bahar Yarıyılı Eğitim Duyurusu

Değerli Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz,

İçişleri Bakanlığı'nın 18 Kasım 2020 tarihli "Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler" genelgesi kapsamında 20 yaş altı vatandaşlarımızın devam eden sokak kısıtlamaları ve güncel durum nedeniyle, bu yaş grubu öğrencilerimizin çoğunlukla yer aldığı Yabancı Dil Hazırlık Programlarının Bahar Yarıyılı Eğitimlerinin, Ara Sınav tarihine kadar çevrimiçi (online) olarak devam edilmesi kararlaştırılmıştır. İçinde bulunduğumuz şartlar ve gelişmeler göz önünde bulundurularak Ara Sınavlar ile ilgili karar daha sonra belirlenecektir. Bu süreçte kampüs içerisinde hizmet veren yurtlarımız açık olmaya devam edecektir.

Her zaman olduğu gibi hiçbir öğrencimizin mağdur olmaması için tüm birim sorumlularımız ve öğretim elemanlarımız tarafından her türlü tedbir alınacaktır.

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğü