YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE) (TAM BURSLU)
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İÖ)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Berrak meyve suyu üretiminde durultma ajanı olarak kitosan kullanımının meyve suyu ve konsantresinin kalite özelliklerine etkilerinin belirlenmesi
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Berrak elma suyunun ısıl olmayan pastörizasyonuna yönelik yüksek yoğunluklu vurgulu ışık, düşük voltajlı elektriksel işlem ve doğal antimikrobiyal maddelerin kombine kullanımının incelenmesi
Nonthermal Processing in Agri-Food-Bio Sciences
BAYSAL TANER, TAŞTAN ÖZGE, Yayın Yeri: Springer Link, Sayfa Sayısı: 14, ISBN: 978-3-030-92415-7
2022 Bilimsel KitapSAĞLIKLI MUTFAK
BAYSAL TANER, TAŞTAN ÖZGE, Yayın Yeri: DETAY YAYINLARI, Sayfa Sayısı: 468, ISBN: 9786052543467
2021 Bilimsel KitapAdulteration Analysis of some foods and drugs
TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER, Yayın Yeri: Bentham Science Publishers, Sayfa Sayısı: , ISBN: 978-1-68108-676-7
2018 Araştırma (Tez Hariç) KitabıNar Sağlıkta Yıldız
TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER, Yayın Yeri: Gece Kitaplığı, Sayfa Sayısı: , ISBN: 978-605-288-346-4
2018 Araştırma (Tez Hariç) KitabıDecontamination of ochratoxin A from raisins by different processes: evaluation of efficiency and quality attributes
TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER,Ertek Gülce,Kutlu Bengünur,Şahyar Buket,Çil Hande, Yayın Yeri: International Journal of Food Science & Technology, 2024
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleDevelopment and characterization of pomegranate peel powder and waterborne polyurethane-coated fabrics
ÇELEBİ NİDA,ARAL YILMAZ NEBAHAT,TAŞTAN ÖZGE, Yayın Yeri: Journal of Coatings Technology and Research, 2024
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleBioactive peptides: an alternative therapeutic approach for cancer management
Ghadiri Nooshin, Sheikhi Shima, Javidan Moslem, TAŞTAN ÖZGE, Parodi Alessandro, Liao Ziwei, Azar Mehdi T., Ganjalikhani Hakemi Mazdak, Yayın Yeri: Frontiers in Immunology, 2024
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Derleme MakaleEffect of Dietary Fiber Enrichment on Quality Characteristics and Consumer Acceptance of Fruit Snacks
TAŞTAN ÖZGE, Yayın Yeri: Akademik Gida, 2023
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün MakaleVitex Agnus-Castus: Beneficial Properties, Clinical Studies, and Potential Future Applications in Food
Altunay Ceren, TAŞTAN ÖZGE, Yayın Yeri: Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF), 2023
Ulusal Hakemli TR DİZİN Derleme MakaleCombined use of vacuum impregnation and encapsulation technologies for phenolic enrichment of strawberries
ERTEK Gülce, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER, Yayın Yeri: Food Chemistry, 2023
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleLevansucrase production by Zymomonas mobilis : Optimization of process parameters and fructooligosaccharide production
ERDAL ÖZLEM,KAPLAN TÜRKÖZ BURCU,TAŞTAN ÖZGE,GÖKSUNGUR MEHMET YEKTA, Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY, 2017
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleBeta-Glucan as a Novel Functional Fiber: Functional Properties, Health Benefits and Food Applications
SİNANGİL Zeynep, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER, Yayın Yeri: Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP), 2022
Ulusal Hakemli TR DİZİN Derleme MakaleMICROWAVE DRYING of BLACK OLIVE SLICES: EFFECTS on TOTAL PHENOLIC CONTENTS and COLOUR
İÇİER FİLİZ,BAYSAL TANER,TAŞTAN ÖZGE,ÖZKAN GÜLAY, Yayın Yeri: GIDA, 2014
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün MakaleMeyve Sebze İşleme Endüstrisinde Kitosan Kullanımı
TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER, Yayın Yeri: GIDA, 2013
Ulusal Hakemli TR DİZİN Derleme MakaleEFFECT OF MICROWAVE HEATING ON THE YIELD AND QUALITY OF RED BELL PEPPER PUREE
BOZKIR HAMZA,RAYMAN AHSEN,TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER, Yayın Yeri: GIDA, 2018
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün MakaleInvestigation of Effects of Various Drying Methods on The Quality Characteristics of Apple Slices and Energy Efficiency
BAYSAL TANER,ÖZBALTA NECDET,GOKBULUT SEVGİ,ÇAPAR BELÇİM,TAŞTAN ÖZGE,GÜRLEK GÖKHAN, Yayın Yeri: ISI Bilimi ve Teknigi Dergisi-Journal of Thermal Science and Technology, 2014
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleEffects of hydroxypropyl methylcellulose film incorporated with carvacrol and its nanoemulsion on the quality of grapes
KANDEMİR GİRAY NİLAY SULTAN,BAYSAL TANER,TAŞTAN ÖZGE, Yayın Yeri: Chiang Mai Journal of Science, 2020
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleEffects of Electrical Pretreatments on the Yield and Quality Characteristics of Red Bell Pepper Puree
RAYMAN ERGÜN AHSEN,BOZKIR HAMZA,TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER, Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD QUALITY, 2015
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleDevelopment of intermediate-moisture apricot with impregnation of Bacillus coagulans GBI-30 6086 as a functional snack: Quality assessment during storage
AYRIÇ FAHRİYE, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER, Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation, 2022
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleDecontamination of fresh-cut cucumber slices by a combination of a modified chitosan coating containing carvacrol nanoemulsions and pulsed light
TAŞTAN ÖZGE,PATARO GIANPIERO,DONSI FRANCESCO,FERRARI GIOVANNA,BAYSAL TANER, Yayın Yeri: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 2017
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Kısa MakaleUnderstanding the effect of formulation on functionality of modified chitosan films containing carvacrol nanoemulsions
TAŞTAN ÖZGE,FERRARI GIOVANNA,BAYSAL TANER,DONSI FRANCESCO, Yayın Yeri: FOOD HYDROCOLLOIDS, 2016
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleProduction of prebiotic 6-kestose using Zymomonas mobilis levansucrase in carob molasses and its effect on 5-HMF levels during storage
TAŞTAN ÖZGE,SÖZGEN GÜLER,BAYSAL TANER,KAPLAN TÜRKÖZ BURCU, Yayın Yeri: FOOD CHEMISTRY, 2019
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleDecontamination of frozen cherries by innovative light-based technologies: Assessment of microbial inactivation and quality changes
KUTLU BENGÜNUR, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER, Yayın Yeri: FOOD CONTROL, 2022
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleClarification of pomegranate juice with chitosan: Changes on quality characteristics during storage
TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER, Yayın Yeri: Food Chemistry, 2015
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleChitosan as a novel clarifying agent on clear apple juice production: Optimization of process conditions and changes on quality characteristics
TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER, Yayın Yeri: Food Chemistry, 2017
Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Özgün MakaleDetection of Pesticide Residues in Olive Leaves From İzmir, Turkey
TAŞTAN PELİN, TAŞTAN ÖZGE, Şahyar Buket Yalçın, Yayın Yeri: International Journal of Nature and Life Sciences, 2022
Uluslararası Hakemli Index Copernicus, Crossref, Directory of Research Journals Indexing,Universitätsbibliothek Leipzig, Eurasian Scientific Journal Index, International Innovative Journal of Impact Factor (IIJIF) Özgün MakaleCurrent perspectives on sugar reduction in fruit products
Argün Sinem, TAŞTAN ÖZGE(02.10.2022), Yayın Yeri: The International Society for Nutraceuticals and Functional Foods (ISNFF),
Uluslararası Özet bildiriGıda Aracılığıyla Bulaşan Virüsler ve İnaktivasyonunda Yeni Teknolojilerin Kullanım Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Ertek Gülce, Şahyar Buket, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER(13.09.2023), Yayın Yeri: Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi,
Ulusal Özet bildiriVAKUM İMPREGNASYON TEKNOLOJİSİNİN FONKSİYONEL MEYVE ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI
ÇOKAY BURCU, Ertek Gülce, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER, SİNAN ÖNEL PELİN(21.10.2020), Yayın Yeri: Türkiye 13. Gıda Kongresi,
Ulusal Özet bildiriVAKUM İMPREGNASYON TEKNOLOJİSİ İLE FONKSİYONEL ÇİLEK ATIŞTIRMALIĞI ÜRETİMİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
TAŞTAN ÖZGE, Ertek Gülce, BAYSAL TANER(21.10.2020), Yayın Yeri: Türkiye 13. Gıda Kongresi,
Ulusal Özet bildiriYÜKSEK YOĞUNLUKLU VURGULU IŞIK TEKNOLOJİSİNİN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIM OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER(21.10.2020), Yayın Yeri: Türkiye 13. Gıda Kongresi,
Ulusal Özet bildiriDevelopment Of Functional Fruit Products By Vacuum Impregnation Technology
Ertek Gülce, Çil Hande, Şahyar Buket, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER(02.06.2021), Yayın Yeri: Globcer'21,
Uluslararası Özet bildiriEFFECT OF DIFFERENT WASHING TREATMENTS ON PESTICIDE REMOVAL FROM PURSLANE AND CHANGES IN QUALITY CHARACTERISTICS
KÜÇÜKDUMAN YAĞMUR, TAŞTAN ÖZGE(17.06.2022), Yayın Yeri: 2. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS,
Uluslararası Özet bildiriGıda Ambalajlarında Sürdürülebilirlik Yaklaşımları
Kutlu Bengünur, Çil Hande, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER(28.09.2023), Yayın Yeri: 1. Ulusal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi,
Ulusal Özet bildiriApplications of Multiple Emulsions in Food Industry: Structure, Characterization, and Determination of Stability
ERTEK GÜLCE, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER(25.11.2021), Yayın Yeri: 2. International\ 12. National Food Engineers Congress,
Uluslararası Özet bildiriDecontamination of Frozen Cherries by Commercial Disinfectant and High-intensity Pulsed Light Treatment
KUTLU BENGÜNUR, TAŞTAN ÖZGE, Yarım Hasan, Ak Cansu, BAYSAL TANER(26.11.2021), Yayın Yeri: 2. International\ 12. National Food Engineers Congress,
Uluslararası Özet bildiriCold Plasma Technology in Food Industry: Current Applications and Future Perspectives
ÇİL HANDE, TAŞTAN ÖZGE, BAYSAL TANER(25.11.2021), Yayın Yeri: 2. International\ 12. National Food Engineers Congress,
Uluslararası Özet bildiriProduction of fructooligosacchharide containing fruit juices using Z. mobilis levansucrase
SÖZGEN GÜLER,TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER,KAPLAN TÜRKÖZ BURCU(13.11.2017), Yayın Yeri: 31st EFFoST International Conference,
UluslararasıEffects of edible HPMC film incorporated with carvacrol nanoemulsion on shelf life of table grapes
KANDEMİR GİRAY NİLAY SULTAN,BAYSAL TANER,TAŞTAN ÖZGE(05.10.2017), Yayın Yeri: International Scientific Conference New Trends in Food Safety and Quality (NIFSA),
UluslararasıSynthesis of fructooligosaccharides (FOS) in apple nectar and carob syrup by Zymomonas mobilis levansucrase: Effect of FOS content on quality characteristics
KAPLAN TÜRKÖZ BURCU,TAŞTAN ÖZGE,SÖZGEN GÜLER,BAYSAL TANER,GÖKSUNGUR MEHMET YEKTA(03.10.2018), Yayın Yeri: 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists,
UluslararasıCurrent applications for non-thermal pasteurization of fruit juices with light technologies and evaluation the quality characteristics
TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER(03.10.2018), Yayın Yeri: 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists,
UluslararasıEffect of a continuous flow high intensity pulsed light process on inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris in clear quince juice
TAŞTAN ÖZGE,BAYSAL TANER,ERTEK GÜLCE,ÇAĞLAR DİLBER,ATALAY PINAR,İÇİER FİLİZ(10.10.2018), Yayın Yeri: 3rd International Congress on Food Technology,
UluslararasıInactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris in apple juice by pulsed lightin a continuous flow system
TAŞTAN ÖZGE,PATARO GIANPIERO,FERRARI GIOVANNA,BAYSAL TANER(25.09.2018), Yayın Yeri: 2018 International Nonthermal Processing Workshop and Short course,
UluslararasıPerformance evaluation of thin layer-continuous flow high intensity pulsed light system used for inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris in apple juice
İÇİER FİLİZ,BAYSAL TANER,ÇOKGEZME ÖMER FARUK,TAŞTAN ÖZGE,DÖNER DENİZ,BAYANA DAMLA(25.09.2018), Yayın Yeri: 2018 International Nonthermal Processing Workshop and Short course,
UluslararasıInactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris in apple and quince juice using a combined treatment of a thin layer-continuous flow high intensity pulsed light reinforced by mild electric field and essential oil nanoemulsions
TAŞTAN ÖZGE,İÇİER FİLİZ,BAYSAL TANER(25.09.2018), Yayın Yeri: 2018 International Nonthermal Processing Workshop and Short course,
UluslararasıProtein Bazlı Postbiyotik İçeren Fonksiyonel Gıdaların Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Devam Ediyor 01.04.2024-Projedeki Görev: Araştırmacı
Çikolata Üretim Proseslerinde Son Ürün Kalite Problemlerinin FTIR Spektroskopisi ile Önceden Belirlenmesine Yönelik Modellerin Geliştirilmesi
-Tübitak 1001 Devam Ediyor 01.03.2024-Projedeki Görev: Araştırmacı
Tarımsal Gıda Atıklarından Biyobozunur Ambalaj Materyallerinin Geliştirilmesi
Diğer (Uluslararası) Devam Ediyor 01.06.2024-Projedeki Görev: Yürütücü
KURU MEYVELERDE PESTİSİT KALINTILARININ AZALTILMASINA YÖNELİK PROSES GELİŞTİRİLMESİ
-Tübitak 1505 Devam Ediyor 09.10.2023- , 950813 TÜRK LİRASIProjedeki Görev: Yürütücü
Hayıt otu (Vitex agnus castus) ekstraktı ile zenginleştirilmiş erik atıştırmalığı üretimi, kalite özelliklerinin ve raf ömrünün incelenmesi
-Tübitak 1002 Tamamlandı 01.09.2023-01.09.2024 , 60.000 TÜRK LİRASIProjedeki Görev: Yürütücü
Berrak Meyve Suyu Üretiminde Durultma Ajanı Olarak Kitosan Kullanımı ve Meyve Suyu Kalite Özelliklerine Etkilerinin Belirlenmesi
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ -Tübitak 1002 Tamamlandı 15.06.2012-15.06.2013Projedeki Görev: Bursiyer
Projedeki Ünvan: DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
Berrak Meyve Sularının Isıl Olmayan Pastörizasyonuna Yönelik Düşük Voltajlı Elektrik Alan ile Desteklenmiş Yüksek Yoğunluklu Vurgulu Işık ve Doğal Antimikrobiyel Maddelerin Kombine Kullanımının İncelenmesi
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ -Tübitak 1001 Tamamlandı 01.03.2017-01.05.2019Projedeki Görev: Bursiyer
Projedeki Ünvan: DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
Zymomonas mobilis Levansukraz Enziminin Üretilmesi, Saflaştırılması, Karakterizasyonu ve Endüstriyel Kullanımı
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ -Tübitak 1001 Tamamlandı 15.04.2015-15.08.2018Projedeki Görev: Bursiyer
Projedeki Ünvan: DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
DONDURULMUŞ KİRAZ ÜRETİMİNDE LİSTERİA MONOCYTOGENES DEKONTAMİNASYONU ÜZERİNE YENİLİKÇİ IŞIK TEKNOLOJİLERİNİN ETKİNLİĞİNİN BELİRLENMESİ VE SİSTEM TASARIMI
-Tübitak 1505 Tamamlandı 01.08.2020-01.03.2022 , 741.709. 09 TÜRK LİRASIProjedeki Görev: Araştırmacı
Bitkisel Fenolik Ekstraktların Enkapsülasyonu ve Enkapsüle Ekstraktlarla Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Vakum Infüze Çilek Atıştırmalığı Üretimi
-Tübitak 1002 Tamamlandı 01.09.2019-01.02.2021Projedeki Görev: Bursiyer
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2024-2025 | FDE205 Bilimsel Araştırmanın Temelleri | İngilizce | 3 |
2024-2025 | FDE435 Gıda Ürün Geliştirme ve Tasarımı | İngilizce | 5 |
2023-2024 | Gıda İnovasyon ve Tasarımı | İngilizce | 3 |
2023-2024 | Yeni Gıda İşleme Teknolojileri | İngilizce | 3 |
2023-2024 | Gıda Formülasyon Mühendisliği | İngilizce | 3 |
2023-2024 | Bilimsel Araştırmanın Temelleri | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Gıda Reaksiyonlarının Kinetiği ve Raf Ömrü | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Gıda Teknolojisi | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Gıda Analizi Laboratuvarı | İngilizce | 5 |
2022-2023 | Gıda İnovasyon ve Tasarımı | İngilizce | 5 |
2022-2023 | Gıda Formülasyon Mühendisliği | İngilizce | 3 |
2022-2023 | Bilimsel Araştırmanın Temelleri | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Engineering Project | İngilizce | 2 |
2021-2022 | Food Technology | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Functional Foods | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Food Analysis Laboratory | İngilizce | 5 |
2021-2022 | Mühendislik Projesi | İngilizce | 2 |
2021-2022 | Yeni Gıda İşleme Teknolojileri | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Gıda Formülasyon Mühendisliği | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Bilimsel Araştırmanın Temelleri | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Mühendislik Projesi | İngilizce | 2 |
2019-2020 | Mühendislik Projesi | İngilizce | 2 |
2020-2021 | Gıda Teknolojisi | İngilizce | 3 |
2020-2021 | Gıda İnovasyon ve Tasarımı | İngilizce | 5 |
2020-2021 | Gıda Analizi Laboratuvarı | İngilizce | 5 |
2019-2020 | Gıda İnovasyon ve Tasarımı | İngilizce | 5 |
2019-2020 | Gıda Formülasyon Mühendisliği | İngilizce | 3 |
2019-2020 | Bilimsel Araştırmanın Temelleri | İngilizce | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı | Üniversite |
---|---|---|---|
2023 | NİDA | Development and Characterization of Polymers Containing Bioadditives | Yeditepe Üniversitesi |
2024 | ECE | Effect of combined treatments of non-thermal technologies on reduction of pesticide residues in fresh fruits | Yeditepe Üniversitesi |
2024 | CEREN | Production of functional fruit snack enriched with chasteberry (Vitex agnus castus) extract and assessment of quality characteristics | Yeditepe Üniversitesi |
2024 | RANEEM | Encapsulation of olive leaf extract by different hydrocolloids and potential use in tomato sauce formulations | Yeditepe Üniversitesi |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı | Üniversite |
---|---|---|---|
2025 | SİNEM | Production and characterization of protein oleogels as healthy fat replacers | Yeditepe Üniversitesi |
Özel Poster Ödülü
Ulusal Gıda Teknoloji Platformu (UGTP)
TÜRKİYE
Bilimsel Makale 1.lik Ödülü
Pınar Enstitüsü
TÜRKİYE
SIVI GIDALARI SÜREKLİ AKIŞTA YÜKSEK YOĞUNLUKLU VURGULU IŞIK İLE SOĞUK PASTÖRİZE EDEN UYGULAMA ÜNİTESİ
Patent Başvuru Sahipleri: EGE ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLERDAİRE BŞK. Patent Buluş Sahipleri: Taner Baysal,Özge Taştan,Filiz İçier
Patent SECTION A - HUMAN NECESSITIESPROBİYOTİK İÇEREN MEYVE ATIŞTIRMALIĞI
Patent Başvuru Sahipleri: IŞIK TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Patent Buluş Sahipleri: Altan Işık,Tuğba Karaboz,Taner Baysal,Özge Taştan
Patent SECTION A - HUMAN NECESSITIESBİYO BAZLI HAMMADDE İÇEREN BİR SUNİ DERİ VE BUNUN ÜRETİMİ İÇİN YÖNTEM 2023/012608
Patent Başvuru Sahipleri: YUGEN BİYOLOJİK VE KİMYASAL TEKNOLOJİLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Patent Buluş Sahipleri: Nebahat Aral Yılmaz,İpek Tüysüzoğlu,Nida Çelebi,Özge Taştan
Patent SECTION D - TEXTILES