Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Broşürü - Yeditepe Üniversitesi

Görüşleriniz Lisans eğitimim boyunca bana işimi tutkuyla yapmamı öğreten şeflerim, yaptığım işin kimyasını, tarihini ve ileride beni yönetici konumuna getirecek birçok bilgiyi veren öğretmenlerim oldu. Profesyonel hayatımda karşıma çıkan iyi kötü her tecrübede, aldığım eğitimin desteğini hissediyorum. Mezun olduktan sonra da bitmeyen bir destek bu, gerek hocalarımla ve sektörün birçok dalında çalışmaya başlayan arkadaşlarımla hala iletişim halindeyim. Birbirine paralel giden Türk, Fransız ve dünya mutfakları dersleri sayesinde, bugün hem Türk mutfak kültürünü temsil edebiliyor hem de onu yorumlayıp yeni ürünler geliştirebiliyorum. Bu bölümde, gastronominin bir ürün ortaya koymaktan çok daha kapsamlı olduğunu keşfettim. Bölümün akademik programı sayesinde üretirken, aynı zamanda; bilim, sanat, pazarlama, kültür ve işletme gibi disiplinlerin ortaklığında çalışabileceğimin farkına vardım. Bölümümüz çift anadal ve yan dal fırsatlarının yanı sıra, modüler eğitim sistemiyle bizlerin ilgi alanları doğrultusunda gelişmemize olanak sağlıyor. Kültürlerarası yeterlilik kazanabileceğimiz bu bölüm, bana istediğimden ve hayal ettiğimden çok daha fazlasını veriyor. Rabia Gülegen 4. Sınıf Öğrencisi Sema Tunçel Mezun 163

RkJQdWJsaXNoZXIy NzE2Njg1