Akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Moira Valeri, Venedik Bienali’nde Konferans Verdi

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Moira Valeri, Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi’nde yer alan Türkiye Pavyonu’na “Venezia Between Tradition and Innovation” konferansı ile katıldı.

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs – 25 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. İstanbul Kültür Sanat Vakfı Yurtdışı Projeler departmanının koordinasyonunu yürüttüğü Türkiye Pavyonu’nda bu yıl Kerem Piker’in küratörlüğünde “Vardiya” projesi yer alıyor.

Yardımcı küratörlüğünü Cansu Cürgen, Yelta Köm, Nizam Onur Sönmez, Yağız Söylev ve Erdem Tüzün’ün üstlendiği Vardiya projesi kapsamında, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Moira Valeri, “Venezia Between Tradition and Innovation” isimli konferans verdi.

Haberin devamı için Mimarlık Bölümü  web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.