Yeditepe Entrepreneurship Summit’21

Yeditepe Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Kulübü olarak bu sene ilkini düzenleyeceğimiz ve akabinde geleneksel olarak her sene düzenlenmesini hedeflediğimiz Yeditepe Entrepreneurship Summit21 (YES21), 22-23 Mayıs tarihlerinde saat 13.00-16.00 arasında gerçekleşecek. Birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacağımız YES’21’de sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz.

Hedefimiz sadece bir zirve düzenleyip konuşmacıları katılımcılarımızla buluşturmak değil, ekosistemde katma değer yaratacak bir zirve düzenlemek ve bunu olabildiğince erişilebilir kılmaktır.

Gerek girişimcilik ekosisteminden gerekse iş dünyasından isimler ile bir araya geleceğimiz etkinliğimizde GİRVAK’tan Mehru Aygül, Midas’tan Egem Eraslan, Papara’dan Ahmed Faruk Karslı, CryptoIndexSeries’ten Dr. Gökçe Phillips, Öğrenci Kariyeri’nden Olcay Aksoy, Yeni Nesil Kafası’ndan Sonat Kaymaz, makromusic’ten Ataberk Özaydın, Glocalzone’dan Doğan Turan, 212’den Ali Karabey, ikas’tan Mustafa Namoğlu, Startup Mentor Turkey’den Sinem Ulutürk Cinbiş, Mazars’tan Dr. İzel Levi Coşkun, Fazla Gıda’dan Olcay Silahlı, Adım Adım’dan Doç. Dr. Itır Erhart, İhtiyaç Haritası’ndan Ahmet Batat, GittiGidiyor’dan Feyza Dereli Fedar, Beymen’den Ümit Arsoy, Gratis’ten Gül Sağır Aydın ve panel moderatörlerimiz Prof. Dr. Rıfat Kamaşak, Ömer Erkmen, Esra Arslan ve İhsan Ceyhan Solak bizlerle olacak.

Etkinliğimize, https://www.yuent.co/yes21adresinden kayıt olabilirsiniz.