Ek Kontenjan Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALACAKTIR

Grafik Tasarımı / Plastik Sanatlar ve Resim / Tekstil ve Moda Tasarımı /Tiyatro

TYT puanı 140 veya üzerinde olan tüm adaylar Özel Yetenek Sınavımıza başvurabilir.*

Ön Kayıt Tarihleri: 4 Ekim 2021 tarihinden itibaren online başvuru yapılabilir.

Ön Kayıt Başvurusu: http://ebs.yeditepe.edu.tr

Sınav Tarihi: COVID tedbirleri kapsamında randevu sistemi ile Özel Yetenek Sınavı yapılacaktır. Sınav günü ve saati, önkayıt yapmış olan adaylara telefon ve eposta ile bildirilecektir.

Sınav Yeri: Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi Güzel Sanatlar Fakültesi

* 23 – 27 Ağustos 2021 Özel Yetenek Sınav sonuçlarına göre asil ya da yedek kontenjan için kayıt hakkı kazanmış olan adayların kayıtları devam etmektedir. Bu sınava girmiş olan adaylar Ek Kontenjan dahilinde yapılacak olan Özel Yetenek Sınavına başvuru yapamazlar.

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2021 Ek Kontenjan Yerleştirme - Özel Yetenek Sınavına İlişkin Bilgiler