2020-2021 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Bahar Dönemi yatay geçiş başvuru sonuçlarına; esorgulama.yeditepe.edu.tr alanına T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yaparak erişebilirsiniz.

Yatay Geçiş ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 08 Şubat 2021 Pazartesi günü itibari ile Öğrenci Kayıt İşlemleri Müdürlüğünde gerçekleştirilecektir.

Kurumiçi/Merkezi Kurumiçi yatay geçiş yapan öğrencilerin yeni bölümlerine kayıt işlemleri Müdürlüğümüzce otomatik olarak 10 Şubat 2021 Çarşamba gününe kadar gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimiz yeni bölümlerine ait öğrenci numaralarına OBS sisteminden erişebileceklerdir.

Yatay Geçiş Kayıt Kabul Belgeleri

• Kurumdışı Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin, kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları yatay geçişe engel bir durum olmadığını gösterir belge
  • Nüfus Cüzdan fotokopisi
  • İkametgâh belgesi (İkametgâh belgesi e-devletten alınabilir)