Bilgi Merkezi Çalışanımız Betül Kurt ANKOSLink 2018’de

Yeditepe Üniversitesi Bilgi Merkezi çalışanlarından Betül Kurt, Türkiye’nin kütüphanecilik alanındaki en büyük kütüphane etkinliği olan Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu  ANKOSLink 2018’de “Coadsys” posterini sergilemeye hak kazandı.

Betül Kurt, 17-20 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Belek beldesinde 6’ncısı gerçekleştirilecek olan ANKOSLink 2018’de, sergilenecek 16 poster ve “En İyi Poster Sunumları” oturumunda tanıtılacak ilk 3 poster arasına girmeyi başardı.

ANKOS tarafından 6’ncının düzenlenmesi nedeniyle bu yıl 6 Konaklama Bursu verilen yarışmada Betül Kurt, aynı zamanda konaklama bursunu da kazandı.

Betül Kurt, konferansta sözlü olarak da sunum yapacak.

ANKOSLink 2018 hakkında:

ANKOSLink 2018, son gelişmeleri takip edebilmek, yeni hizmetler geliştirmek ve mevcut hizmetleri iyileştirmek için gerekli tüm kaynakların bir çatı altında toplandığı uluslararası bir konferanstır.

bilgimerkezi.yeditepe.edu.tr