E.g., 07/09/2020
Haz 30

Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenecek olan video konferans etkinliği kapsamında Mimar ve Şehir Plancısı Dr. Mohammad Ali Behbahani "Public Housing Redevelopment: Employing Mixed-Use Architecture To Stimulate The Capacity Of Identification Towards Its Inhabitants" başlıklı bir konuşma gerçekleştirecektir. 30.06.2020 tarihinde saat 11:00'de başlayacak olan etkinlik ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

Haz 30

Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenecek olan video konferans etkinliği kapsamında Mimar Dr. Bahar Aktuna "Poetic-Tectonic Encounters: On The Method And Process Of A Work" başlıklı bir konuşma gerçekleştirecektir. 30.06.2020 tarihinde saat 10:00'da başlayacak olan etkinlik ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

Haz 27

Bu hafta Think Talks etkinliğimizde “Yurt Dışında Expat Olarak Yaşamak” konuşacağız.

Haz 21

Tan Tunçağ ile Birlikte Elektronik Müziğe Giriş

Elektronik müzik yapmaya başlamak için gereken minimum ekipmanlar ve programlar

Haz 17

Flormar İnsan Kaynakları Direktörü Seda Kayrak Kızıltan ile gerçekleştireceğimiz, Flormar’da Kariyer Fırsatlarını, Geleceğin Aranılan Nitelik ve Yetkinliklerini Kozmetik Sektöründe Covid-19 Etkisini konuşacağımız Yeditepelilere özel online kariyer sohbetine seni de bekliyoruz.

Haz 12

Bu hafta Think Talks etkinliğimizde “Ticarette Normalleşme” konuşacağız.

SEM Genel Müdürü İhsan Ceyhan Solak ve Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turan Yay bizlerle olacak.

Sayfalar