• EN
  • TR

Sürekli Eğitim Merkezi Uygulamalı Çikolata Atölyesi Eğitimleri Devam Ediyor!

Yeditepe Üniversitesi , Sürekli Eğitim Merkezi, Uygulamalı Çikolata Atölyesi Eğitimi için gelen yoğun talebin ardından 5 Mayıs 2018 tarihli yeni eğitimimiz için kayıtlar başlamıştır.

Sınırlı kontenjanı olan bu eğitimimizi kaçırmayın!

Uygulamalı Çikolata Atölyesi 

Çikolata ham maddesinden başlayarak farklı çeşitlerde çikolata üretimi ve çikolatanın mutfaklarda kullanımı konusunda hem teorik hem de ağırlıklı olarak uygulamalı şekilde çikolata yapımını deneyimleyeceğiniz atölyemize herkesi bekliyoruz.

 

Çikolatanın endüstriyel üretim yolculuğu

Çikolata çeşitleri arasındaki farklar ve yasal düzenlemeler

Saklama sırasında çikolatanın yüzeyinde oluşan beyazlanmanın nedenleri ve çikolatanın saklama koşulları

Çikolata ve tat uyumu

Çikolata temperleme metotları anlatımı ve uygulama

Tempere edilmiş çikolata ile madlen çikolata yapımı.

Tempere edilmiş çikolata ile dolgulu çikolata yapımı

Yan dekor ve kalıp çikolata yapımı.

Çikolata renklendirme (boyama) teknikleri.

 

Atölyemiz 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü 10.30 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

 

Eğitim Süresi : 1 Gün

Eğitim Yeri : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı

Eğitim Bedeli : 280 TL (KDV dahil)

 

İSTEK Vakfı çalışanlarına, Yeditepe Üniversitesi çalışanlarına, öğrencilerine ve mezunlarına özel : KDV dahil 230 TL
Eğitim ücretine Sofra Restoran’da gerçekleşecek olan öğle yemeği dahildir.
 

Detaylı bilgi ve ön kayıt için Sürekli Eğitim Merkezi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

**Kontenjan sınırlıdır. Eğitime katılanlara katılım sertifikası verilecektir.

 

 

Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜSEM Konseyi üyesidir.
İnönü Mah. Kayışdağı Cad. 26 Ağustos Yerleşkesi 34755 Ataşehir - İstanbul
Tel: 0 (216) 578 00 00 Fax: 0 (216) 578 00 00
yeditepesem@yeditepe.edu.tr

 

Sürekli Eğitim Merkezini Sosyal Medyada da Takip Edin !