Sürekli Eğitim Merkezi – İngilizce Sınavları Hazırlık Kursları Kayıtları Başladı!

TOEFL IBT HAZIRLIK KURSU :

13 Şubat – 26 Temmuz 2018 tarihleri arasında Salı ve Perşembe günleri 18:30 - 21:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Süresi : 40 Gün / 120 Saat

Eğitim Bedeli : KDV Dahil 2.500 TL

İstek Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi çalışanlarına, Yeditepe Üniversitesi öğrencilerine ve mezunlarına %20 indirim yapılacaktır.

En az intermediate seviyesinde olan herkes katılabilir. Yapısal konular intermediate seviyeden alınıp ileri advanced seviyeye kadar anlatılacaktır.

Program içeriği için Sürekli Eğitim Merkezi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YDS – YÖKDİL HAZIRLIK KURSU :

24 Nisan – 30 Ekim 2018 tarihleri arasında Salı ve Perşembe günleri 18:30 – 21:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Süresi : 40 Gün / 120 Saat

Eğitim Bedeli : KDV Dahil 1.650 TL

İstek Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi çalışanlarına, Yeditepe Üniversitesi öğrencilerine ve mezunlarına %10 indirim yapılacaktır.

En az Pre-intermediate seviyesinde olan herkes katılabilir. Konular pre-intermediate seviyeden alınıp ileri advanced seviyeye kadar anlatılacaktır.

Program içeriği için Sürekli Eğitim Merkezi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

• Eğitimlerimiz genel katılıma açıktır. Randevu alarak seviye tespit sınavına girebilirsiniz.
  • Tüm İngilizce Eğitimlerimiz Yeditepe Üniversitesi Hazırlık Bölümü, İngilizce Okutmanları tarafından verilmektedir.
  • Kontenjan sınırlıdır.

Tüm sorularınız için Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Deniz İslamoğlu deniz.islamoglu@yeditepe.edu.tr (0216 578 07 12),

Eğitim Operasyon Uzmanı Seda Çalhan seda.calhan@yeditepe.edu.tr (0216 578 07 09) ve

Eğitim Operasyon Uzmanı Gizem Ayrancı gizem.ayranci@yeditepe.edu.tr (0216 578 16 51) ile iletişime geçebilirsiniz.

Bizi Takip Edin !