Adaylara Duyuru

Sayın Aileler ve Sevgili Üniversite Adayları,

Üniversitemiz, mesleki rehberlik alanının uzmanı eski ÖSYM Başkan Yardımcısı ve Üniversitemizin Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ayşe Sibel Uzer koordinatörlüğünde Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü işbirliğiyle adayların yükseköğretim programları tercihlerini

•    İlgi ve yetenekleri doğrultusunda
•    Meslek alanlarını tanıyarak
•    Yükseköğretim programları hakkında bilgi edinerek
•    Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) içindeki üniversitelerin olanaklarını bilerek
•    ÖSYS sisteminin ayrıntılarını öğrenerek

yapabilmeleri için
•    Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanının uzmanları ile birlikte
•    Özgün bilgisayar programları kullanılarak
•    Teke tek ve yüz yüze görüşmeler yoluyla
•    Güvenilir bir ortamda

7-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında Üniversitemizin Ankara İrtibat Bürosunda yardımcı olacaktır.

Üniversitemizin deneyimli kadrosunun gönüllü bir hizmeti olarak sunulan bu çalışmayla, adaylarımızın kendilerini ve önlerindeki seçenekleri daha iyi tanıyacağını, güncel ve doğru bilgilere kolayca ulaşarak ÖSYS içinde kendilerine en uygun yeri bulma olanağını elde edeceklerini umuyoruz.

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğü

Ayrıntılı Bilgi İçin
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
Ankara İrtibat Bürosu

Muhsin Yazıcıoğlu Cad., No:8/24, Çukurambar, ANKARA
Tel: 0 312 446 14 03  Faks: 0 312 446 05 28
E-mail: sevil.gunal@yeditepe.edu.tr

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.